FILMARE BOTEZ 4K

PRET  2500 RON

 (in limita echipelor disponibile)

 

VIDEO :

– cameraman pe toata durata evenimentului (traditii,biserica, local)

– montaj video, meniu, capitol

– livrare pe stick usb (1 exemplar)

– filmare in format  4k ultra hd pe hard client

******************************************************************************************************************************

4K este noul format video, aproximativ de 4 ori mai „clar” ( detaliat ) decat formatul Full HD si care intr-un viitor poate nu prea indepartat va inlocui la scara larga transmisiile tv in deja „clasicul” format Full HD (1080) si HD Ready (720).

Numele 4K este derivat din rezolutia orizontala, care este aproximativ 4.000 de pixeli (aceasta denumire este diferită de cea utilizate în industria de televiziune digitală, unde se axeaza de numărul de pixeli pe verticală).YouTube este singurul serviciul video care gazduieste si permite videoclipuri 4K,deoarece permite o rezoluție de până la 4096 x 3072 (12.6 megapixeli).(sursa:hdsatelit.blogspot.ro)

 

Astăzi, rezoluţia unui televizor Full HD ajunge undeva la 1920 x 1080, cu o imagine de aproximativ 2 megapixeli, însă, noua generaţie este pregătită să ofere o calitate a imaginii de 8 megapixeli. Tehnic vorbind, 4K oferă o rezoluţie specifică de 4096 x 2160 pixeli. Aceasta este rezoluţia înregistrărilor 4K, însa televizoarele Ultra HD au o rezoluţie ceva mai mică, ajungând la 3840 x 2160, fiind de exact patru ori mai mare decât rezoluţia Full HD.

Calitatea filmelor HD au două niveluri: 720p (HD Ready) şi 1080p (Full HD), ambele oferind o calitate superioară faţă de formatul SD. Cu cât o imagine are mai mulţi pixeli, cu atât aceasta oferă mai multe detalii, în prezent, majoritatea filmelor realizate la Hollywood fiind filmate în format 4K.

Cum rezoluţia imaginii este invers proporţională faţă de distanţa dintre receptor şi imagine, care este diferenţa reală între 720p şi 1080p? Răspunsul este de aproximativ doi metri. Creşterea densităţii pixelilor vă oferă posibilitatea de a sta mai aproape faţă de imagine fără să observaţi grila pixelilor, o imagine de 2160p sau Ultra HD fiind evidentă de la o distanţă mai mare de 1,6 m faţă de ecran.

Probabil vă întrebaţi dacă televiziunile vor difuza imagini Ultra HD….da, evoluţia este de neoprit. Eutelsat Communications deja a lansat un canal demo Ultra HD în luna ianuarie 2013 prin satelitul EUTELSAT 10A, iar BBC are planuri pentru filmarea unor documentare în format 4K. La fel cum Planet Earth a fost primul program HD, Natural History Unit de la BBC are sarcina de a filma Survival la calitate Ultra HD. La acest capitol, Japonia este cea mai avansată ţară, având posibilitatea de a viziona prin satelit finala Campionatului Mondial 2014 din Brazilia. Însă, aceştia nu se opresc aici şi promit că în perioada 2016 – 2018 să difuzeze, prin satelit, imagini Super Hi-Vision (echivalentul a 8K), format care a fost testat cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012.(sursa „blasterzone.ro”)


Setati formatul 2160p 4k din sectiunea „settings”

**************************************************************************************************************************************

 filmare botez 4k

filmare botez 4k,filmare botez 4k,filmare botez 4k,filmare botez 4k,filmare botez 4k,filmare botez 4k,